Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Published Feb 17, 2023 Updated Feb 17, 2023 Culture Culture
time 3 min
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comment
lecture 40 to reads
0
reaction

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor egy rendes szakmát választ magának, mint például villanyszerelő, gázszerelő, hentes, vagy mészáros. Tudja ugyanis, hogy ma már a kétkezi munkával többet lehet keresni, mint három diplomával. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megválogatja a barátait. Tudja ugyanis, hogy a barátság egy életre szól. És ha kell, a barátai mindig, mindenben ki tudják segíteni. Gyerekkorában ugyanis a Süsü dala beégett a fejébe,így tudja, hogy a legszentebb dolog a barátság.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor támogatja a barátja törekvéseit. Segít neki mindenben, ha kell, a barátja építkezésein is tisztességesen helytáll. Cipeli a téglát, forgatja a vakoló kanalat. Szívesen lesz segédmunkás a barátja kedvéért.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a megfelelő sportot választja ki magának. Persze nem művelni, csak nézni. Ám hiába szereti nézni a jégtáncot, vagy a sportgimnasztikát, akkor sem ez lesz a megfelelő. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a focit választja.Ha más nem, a szotyit szívesen köpködi a lelátón.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hallgat a barátjára, ha befektetésekről van szó. Tudja ugyanis, hogy az ő nem a pénz embere. De hisz a barátjának, és ez a jótanács sokat jelent neki. Anyagilag és barátilag is. De főleg anyagilag.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor szereti a barátját. Nem hívja őt mindeféle testnedveknek, nem csúfolja ki a világ színe előtt. Mert fontos neki a barátja, és – őszintén szólva – nem is érti a mozaikszavakat.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor elválik a feleségétől. Tudja, hogy a pénz érdekében csak olyan asszonyt szerethet, aki ugyanúgy szereti a pénzt mint ő. Ha más nem is, legalább ez az egy közös legyen bennük.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megtalálja az igaz szerelmet. Kézenfogva sétál vele Dubai utcáin, és egy kisebb vagyont költ különféle plasztikai és fogyasztó műtétekre. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor legalább annyira akar jó pasi lenni, mint amennyire jó nő a felesége.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megkóstolja a konyakos homárt, a porított beluga kaviárt, vagy a mangalica herehabot, de őszintén szólva neki továbbra is a füstölt kolbász marad a kedvence, meg a disznósajt. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor vállalkozásba kezd, és okosabban csinálja, mint az az amerikai gyerek az internetes kis vállalkozását. Elhiszi, sőt tudja hogy ő ügyesebb, mint a Mark Zuckerberg.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hamar az ország leggazdagabb emberévé válik és boldogan él, amíg meg nem hal.

lecture 40 lectures
thumb 0 comment
0
reaction
Share this publication
copylink copylink

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in the Panodyssey universe Culture
Afrikaanse Veltassistant (EN)
Afrikaanse Veltassistant (EN)

The repetitive ringing of the phone wakes me up. It is 4 a.m. Reluctantly I abandon the warmth of the blankets and sit on th...

Alessandro Perin
3 min
Afrikaanse Veltassistent
Afrikaanse Veltassistent

Il ripetitivo trillare del telefono mi sveglia. Sono le 4 del mattino. Controvoglia abbandono il tepore delle coperte e mi m...

Alessandro Perin
3 min

donate You can support your favorite writers