Glückwunsch! Deine Unterstützung wurde an den Autor gesendet
Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Veröffentlicht am 17, Feb., 2023 Aktualisiert am 17, Feb., 2023 Kultur
time 3 min
0
Liebe ich
0
Solidarität
0
Wow
thumb 0 Kommentar
lecture 52 Lesezeits
0
Reaktion

Auf Panodyssey kannst du bis zu 30 Veröffentlichungen im Monat lesen ohne dich anmelden zu müssen. Viel Spaß mit 29 articles beim Entdecken.

Um unbegrenzten Zugang zu bekommen, logge dich ein oder erstelle kostenlos ein Konto über den Link unten. Einloggen

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor egy rendes szakmát választ magának, mint például villanyszerelő, gázszerelő, hentes, vagy mészáros. Tudja ugyanis, hogy ma már a kétkezi munkával többet lehet keresni, mint három diplomával. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megválogatja a barátait. Tudja ugyanis, hogy a barátság egy életre szól. És ha kell, a barátai mindig, mindenben ki tudják segíteni. Gyerekkorában ugyanis a Süsü dala beégett a fejébe,így tudja, hogy a legszentebb dolog a barátság.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor támogatja a barátja törekvéseit. Segít neki mindenben, ha kell, a barátja építkezésein is tisztességesen helytáll. Cipeli a téglát, forgatja a vakoló kanalat. Szívesen lesz segédmunkás a barátja kedvéért.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a megfelelő sportot választja ki magának. Persze nem művelni, csak nézni. Ám hiába szereti nézni a jégtáncot, vagy a sportgimnasztikát, akkor sem ez lesz a megfelelő. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a focit választja.Ha más nem, a szotyit szívesen köpködi a lelátón.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hallgat a barátjára, ha befektetésekről van szó. Tudja ugyanis, hogy az ő nem a pénz embere. De hisz a barátjának, és ez a jótanács sokat jelent neki. Anyagilag és barátilag is. De főleg anyagilag.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor szereti a barátját. Nem hívja őt mindeféle testnedveknek, nem csúfolja ki a világ színe előtt. Mert fontos neki a barátja, és – őszintén szólva – nem is érti a mozaikszavakat.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor elválik a feleségétől. Tudja, hogy a pénz érdekében csak olyan asszonyt szerethet, aki ugyanúgy szereti a pénzt mint ő. Ha más nem is, legalább ez az egy közös legyen bennük.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megtalálja az igaz szerelmet. Kézenfogva sétál vele Dubai utcáin, és egy kisebb vagyont költ különféle plasztikai és fogyasztó műtétekre. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor legalább annyira akar jó pasi lenni, mint amennyire jó nő a felesége.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megkóstolja a konyakos homárt, a porított beluga kaviárt, vagy a mangalica herehabot, de őszintén szólva neki továbbra is a füstölt kolbász marad a kedvence, meg a disznósajt. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor vállalkozásba kezd, és okosabban csinálja, mint az az amerikai gyerek az internetes kis vállalkozását. Elhiszi, sőt tudja hogy ő ügyesebb, mint a Mark Zuckerberg.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hamar az ország leggazdagabb emberévé válik és boldogan él, amíg meg nem hal.

lecture 52 Aufrufe
thumb 0 Kommentar
0
Reaktion

Kommentar (0)

Dir gefallen die Artikel von Panodyssey?
Unterstütze die freien Autoren!

Die Reise durch dieses Themengebiet verlängern Kultur
Bernie
Bernie

Albert Dupontel (1996)

Florence Oussadi
1 min

donate Du kannst deine Lieblingsautoren unterstützen