Congratulazioni! Il tuo sostegno è stato inviato con successo all'autore
Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Pubblicato 17 feb 2023 Aggiornato 17 feb 2023 Cultura
time 3 min
0
Adoro
0
Solidarietà
0
Wow
thumb 0 commento
lecture 52 letturas
0
reazione

Su Panodyssey puoi leggere fino a 30 pubblicazioni al mese senza effettuare il login. Divertiti 29 articles da scoprire questo mese.

Per avere accesso illimitato ai contenuti, accedi o crea un account cliccando qui sotto: è gratis! Accedi

Szilágyi József: Ha egy férfi szeret

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor egy rendes szakmát választ magának, mint például villanyszerelő, gázszerelő, hentes, vagy mészáros. Tudja ugyanis, hogy ma már a kétkezi munkával többet lehet keresni, mint három diplomával. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megválogatja a barátait. Tudja ugyanis, hogy a barátság egy életre szól. És ha kell, a barátai mindig, mindenben ki tudják segíteni. Gyerekkorában ugyanis a Süsü dala beégett a fejébe,így tudja, hogy a legszentebb dolog a barátság.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor támogatja a barátja törekvéseit. Segít neki mindenben, ha kell, a barátja építkezésein is tisztességesen helytáll. Cipeli a téglát, forgatja a vakoló kanalat. Szívesen lesz segédmunkás a barátja kedvéért.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a megfelelő sportot választja ki magának. Persze nem művelni, csak nézni. Ám hiába szereti nézni a jégtáncot, vagy a sportgimnasztikát, akkor sem ez lesz a megfelelő. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor a focit választja.Ha más nem, a szotyit szívesen köpködi a lelátón.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hallgat a barátjára, ha befektetésekről van szó. Tudja ugyanis, hogy az ő nem a pénz embere. De hisz a barátjának, és ez a jótanács sokat jelent neki. Anyagilag és barátilag is. De főleg anyagilag.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor szereti a barátját. Nem hívja őt mindeféle testnedveknek, nem csúfolja ki a világ színe előtt. Mert fontos neki a barátja, és – őszintén szólva – nem is érti a mozaikszavakat.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor elválik a feleségétől. Tudja, hogy a pénz érdekében csak olyan asszonyt szerethet, aki ugyanúgy szereti a pénzt mint ő. Ha más nem is, legalább ez az egy közös legyen bennük.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megtalálja az igaz szerelmet. Kézenfogva sétál vele Dubai utcáin, és egy kisebb vagyont költ különféle plasztikai és fogyasztó műtétekre. Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor legalább annyira akar jó pasi lenni, mint amennyire jó nő a felesége.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor megkóstolja a konyakos homárt, a porított beluga kaviárt, vagy a mangalica herehabot, de őszintén szólva neki továbbra is a füstölt kolbász marad a kedvence, meg a disznósajt. 

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor vállalkozásba kezd, és okosabban csinálja, mint az az amerikai gyerek az internetes kis vállalkozását. Elhiszi, sőt tudja hogy ő ügyesebb, mint a Mark Zuckerberg.

Ha egy férfi szereti a pénzt, akkor hamar az ország leggazdagabb emberévé válik és boldogan él, amíg meg nem hal.

lecture 52 letture
thumb 0 commento
0
reazione

Commento (0)

Ti piacciono gli articoli su Panodyssey?
Sostieni gli autori indipendenti!

Proseguire l'esplorazione dell'universo Cultura
Bernie
Bernie

Albert Dupontel (1996)

Florence Oussadi
1 min

donate Puoi sostenere i tuoi scrittori preferiti