Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Szilágyi József - Aranyásó

Szilágyi József - Aranyásó

Published Feb 17, 2023 Updated Feb 17, 2023 Culture Culture
time 3 min
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comment
lecture 27 to reads
0
reaction

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Szilágyi József - Aranyásó

(Egy gyönyörű nő ül velem szemben a kávézó teraszán. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes megjelenés. Aranyhajszálain megcsillan a napfény. Valószínűleg a frizurája ugyanúgy tart Londonban, Párizsban és Budapesten is, pont mint a reklámban. Kicsit meg is szeppenek a látványtól, de hajt a vágy, hogy megtudjam a titkát.)

- Ön gazdag?
- Mit gondol? Csak amit maga előtt lát az sok tízmilliót ér (kezével vévigmutat a megjelenésén. Tetőtől talpig.)
- Mi a legdrágább Önön?
- Ha a ruházatomra gondol, akkor az ékszereim, ha a testemre, akkor a mellem. De ez kell ahhoz, hogy a férjem boldog legyen.
- És boldog?
- A férjem igen. Hisz ön is láthatja, micsoda prémium áru várja otthon. Ő mindenből csak a legjobbat választja. Ezért vagyok a felesége.
- És ön is boldog?
- Hisz mindenem megvan. Olyan dolgok, amiről más csak álmodozik egy életen át. Ön például ült már valaha helikopteren? Mert én erre az interjúra is azzal érkeztem, egyenesen Párizsból a Dior divatbemutatójáról. Vennem kellett pár új ruhát. Tudja a miniszter jön ma hozzánk vacsorára.
- Jóban vannak a hatalommal?
- Erről nem szeretek beszélni, mert mindig megkapjuk, hogy a milliárdok állandóan csak az ölünkbe hullanak. Csak azért, mert a férjem a gyerekkori jóbarátja a miniszternek. Pedig ez nem igaz. Ma is barátok, nem csak gyerekkorukban voltak azok.
- Hogyan ismerte meg a férjét?
- Tudja a férjem egyszerűen működő ember, szinte mindenét a munka tölti ki. Állandóan csak dolgozik, nem nagyon van ideje semmi másra.Ha rajta múlt volna, talán még csak el sem vált volna az előző feleségétől. Pedig az a nő teljesen kiszipolyozta. De szerencsére egy közös barátunk úgy gondolta, hogy a férjem jobb feleséget érdemel. Olyat, mint én. Akivel meg lehet jelenni a nyilvánosság előtt, aki nem egy egyszerű kisvárosi némber. Így lettünk egymásnak bemutatva, én pedig egyből beleszerettem.
- Jó a házasságuk?
- Hiszen jobb emberré tettem a férjemet! Mindenki megmondhatja, hogy minőségi változás állt be az életében általam. Erre büszke vagyok. Meg persze szeretem is, és ő is engem. Az, hogy gazdag, egyáltalán nem játszik szerepet az életünkben. Tudja, mi tökéletesen összeillünk. A házassági szerződésbe is bevettük. Hogy hetente legalább egyszer. De azt meg ki lehet bírni, pár perc az egész. 

(A nő int a pincérnek, aki hozza a számlát. Örülök, hogy nem nekem kell kifizetnem. Rámenne a havi fizetésem. Az interjút el kell majd küldenem ellenőrzésre a megjelenés előtt. A nő nyilvánvalóvá teszi, hogy bele fog javítani ezt-azt. Hogy mindenképpen azt az igazat adja le a lap, amit ő tart igaznak. Nem ellenkezem. Félek, ha megtenném, holnaptól nem lenne munkám.) 

lecture 27 lectures
thumb 0 comment
0
reaction
Share this publication
copylink copylink

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in the Panodyssey universe Culture
Afrikaanse Veltassistant (EN)
Afrikaanse Veltassistant (EN)

The repetitive ringing of the phone wakes me up. It is 4 a.m. Reluctantly I abandon the warmth of the blankets and sit on th...

Alessandro Perin
3 min
Afrikaanse Veltassistent
Afrikaanse Veltassistent

Il ripetitivo trillare del telefono mi sveglia. Sono le 4 del mattino. Controvoglia abbandono il tepore delle coperte e mi m...

Alessandro Perin
3 min

donate You can support your favorite writers