Congratulazioni! Il tuo sostegno è stato inviato con successo all'autore
Szilágyi József - Aranyásó

Szilágyi József - Aranyásó

Pubblicato 17 feb 2023 Aggiornato 17 feb 2023 Cultura
time 3 min
0
Adoro
0
Solidarietà
0
Wow
thumb 0 commento
lecture 39 letturas
0
reazione

Su Panodyssey puoi leggere fino a 30 pubblicazioni al mese senza effettuare il login. Divertiti 29 articles da scoprire questo mese.

Per avere accesso illimitato ai contenuti, accedi o crea un account cliccando qui sotto: è gratis! Accedi

Szilágyi József - Aranyásó

(Egy gyönyörű nő ül velem szemben a kávézó teraszán. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes megjelenés. Aranyhajszálain megcsillan a napfény. Valószínűleg a frizurája ugyanúgy tart Londonban, Párizsban és Budapesten is, pont mint a reklámban. Kicsit meg is szeppenek a látványtól, de hajt a vágy, hogy megtudjam a titkát.)

- Ön gazdag?
- Mit gondol? Csak amit maga előtt lát az sok tízmilliót ér (kezével vévigmutat a megjelenésén. Tetőtől talpig.)
- Mi a legdrágább Önön?
- Ha a ruházatomra gondol, akkor az ékszereim, ha a testemre, akkor a mellem. De ez kell ahhoz, hogy a férjem boldog legyen.
- És boldog?
- A férjem igen. Hisz ön is láthatja, micsoda prémium áru várja otthon. Ő mindenből csak a legjobbat választja. Ezért vagyok a felesége.
- És ön is boldog?
- Hisz mindenem megvan. Olyan dolgok, amiről más csak álmodozik egy életen át. Ön például ült már valaha helikopteren? Mert én erre az interjúra is azzal érkeztem, egyenesen Párizsból a Dior divatbemutatójáról. Vennem kellett pár új ruhát. Tudja a miniszter jön ma hozzánk vacsorára.
- Jóban vannak a hatalommal?
- Erről nem szeretek beszélni, mert mindig megkapjuk, hogy a milliárdok állandóan csak az ölünkbe hullanak. Csak azért, mert a férjem a gyerekkori jóbarátja a miniszternek. Pedig ez nem igaz. Ma is barátok, nem csak gyerekkorukban voltak azok.
- Hogyan ismerte meg a férjét?
- Tudja a férjem egyszerűen működő ember, szinte mindenét a munka tölti ki. Állandóan csak dolgozik, nem nagyon van ideje semmi másra.Ha rajta múlt volna, talán még csak el sem vált volna az előző feleségétől. Pedig az a nő teljesen kiszipolyozta. De szerencsére egy közös barátunk úgy gondolta, hogy a férjem jobb feleséget érdemel. Olyat, mint én. Akivel meg lehet jelenni a nyilvánosság előtt, aki nem egy egyszerű kisvárosi némber. Így lettünk egymásnak bemutatva, én pedig egyből beleszerettem.
- Jó a házasságuk?
- Hiszen jobb emberré tettem a férjemet! Mindenki megmondhatja, hogy minőségi változás állt be az életében általam. Erre büszke vagyok. Meg persze szeretem is, és ő is engem. Az, hogy gazdag, egyáltalán nem játszik szerepet az életünkben. Tudja, mi tökéletesen összeillünk. A házassági szerződésbe is bevettük. Hogy hetente legalább egyszer. De azt meg ki lehet bírni, pár perc az egész. 

(A nő int a pincérnek, aki hozza a számlát. Örülök, hogy nem nekem kell kifizetnem. Rámenne a havi fizetésem. Az interjút el kell majd küldenem ellenőrzésre a megjelenés előtt. A nő nyilvánvalóvá teszi, hogy bele fog javítani ezt-azt. Hogy mindenképpen azt az igazat adja le a lap, amit ő tart igaznak. Nem ellenkezem. Félek, ha megtenném, holnaptól nem lenne munkám.) 

lecture 39 letture
thumb 0 commento
0
reazione

Commento (0)

Ti piacciono gli articoli su Panodyssey?
Sostieni gli autori indipendenti!

Proseguire l'esplorazione dell'universo Cultura
Un Secret
Un Secret

Claude Miller (2007)

Florence Oussadi
2 min
WAR PIGS AND ANTISEMITISM
WAR PIGS AND ANTISEMITISM

  The photo is picked up to the online researchers review (INSS, on May 1rst) with that frontpage :

Cecile Voisset
3 min

donate Puoi sostenere i tuoi scrittori preferiti