A trop vouloir
On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.
To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free!
Log in
A trop vouloir
A trop vouloir oublier,
Mon coeur s'est effacé.
A trop vouloir donner,
Mon Ame s'est abimée.
A trop vouloir avancer,
La vie m'a freiné.
A trop vouloir la sécurité,
Le passé m'a rappelé.
Photo de Ashray Dravidian sur Unsplash