Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Qui es-tu?

Qui es-tu?

Published Jul 25, 2024 Updated Jul 25, 2024 Poetry and Songs
time 1 min
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comments
lecture 46 readings
1
reaction

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Qui es-tu?

Mais qui es-tu?

Toujours indécise

La mine constemment perdue

Ne t'as donc pas déjà dit de lâcher prise?

Cesse d'être dans la retenue!

Arrête donc tes bétises!

Rien n'est fichu

Je comprend cette maitrîse

Mais ce n'est pas la vie qui t'a déçu

Ce sont tes peurs remplies de vachardises

Rappelle toi qui es-tu!

lecture 46 readings
thumb 0 comments
1
reaction

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in this universe Poetry and Songs
La rêveuse
La rêveuse

Pardonne-moi mon indécence Mais j’aimerais que tu me fasses l'amour à outrance

Risperdalice
2 min
Starving
Starving

My heart is filled with all the impossible loves I've carried awayMy heart is full of cracks and aches, as if a millio...

Risperdalice
1 min
Retrouvailles
Retrouvailles

Cela ressemble bien à des retrouvailles, Cette sensation de s'être déjà connus. Par...

Fabrice Jayles
1 min

donate You can support your favorite writers

promo

Télécharge l'application mobile Panodyssey