Félicitations ! Ton soutien à bien été envoyé à l’auteur
Конкурс за творческо писане "Любимият ми коледен момент" 

Конкурс за творческо писане "Любимият ми коледен момент" 

Publié le 13 déc. 2022 Mis à jour le 13 déc. 2022 Culture
time 1 min
3
J'adore
0
Solidaire
0
Waouh
thumb 0 commentaire
lecture 156 lectures
3
réactions

Sur Panodyssey, tu peux lire 30 publications par mois sans être connecté. Profite encore de 29 articles à découvrir ce mois-ci.

Pour ne pas être limité, connecte-toi ou créé un compte en cliquant ci-dessous, c’est gratuit ! Se connecter

Конкурс за творческо писане "Любимият ми коледен момент" 

С голямо очакване от нашата публика и с огромно удоволствие представяме на нашите автори и читатели, както обещахме, нов конкурс за творческо писане на коледна тематика.

Декември е вълшебен месец, даващ атмосфера изпълнена с обещания, надежди и желание за празнуване всеки ден. Фантазирайки какви подаръци да купим, каква рокля да облечем, кого да поканим на партито, къде да отпразнуваме празниците и как да зарадваме близките хора, междувременно сърцето бие силно и щастливо от хиляди емоции. По време на този период всички се вълнуват и очакват с нетърпение да получат подаръци, време, в което се усмихвате докато подготвяте украсата в цялата къща, пише се писмо до Дядо Коледа и се оставят чаша мляко и бисквити до камината. Вълнувате ли се само при мисълта за всички тези неща? Чудесно!

Разкажете за тези емоции в Panodyssey и накарайте читателите да мечтаят с Любимият ми коледен момент“. Запишете се в тазгодишния коледен конкурс, като се потопите в магията на Коледните празници. И вие ли чувате камбаните? А аромата на прясно приготвен горещ шоколад? Топлината на камината с редовното й пукане и топящия се сняг? Тогава и вие, като всички, сте били пленени от магията на Коледа. Нетърпеливи, развълнувани и радостни очакваме вашите текстове за конкурса „Любимият ми коледен момент“.

Прочетете правилата на състезанието!

  1. Структура на вашия текст:

  • Напишете за любимия си коледен момент.
  • Споделете своя вълшебен момент на един от следните езици: английски, френски, немски, италиански или испански.
  • Текстът трябва да е оригинален и уникален.
  • Максимум до 1000 думи.
  • Трябва да има поне една снимка със собствени авторски права.
  1. Процедура на оценка:

Журито се състои от всички читатели на платформата и всичко зависи от тяхното решение.

За да спечелите, вашият текст трябва да има най-много прочитания, коментари и харесвания. Победителите ще бъдат първите трима класирали се. Чакайте, има още!

Изненада! Panodyssey може да посочи още един победител, ако реши, че някоя история е особено добре написана, с качествено съдържание и е в рамките на изискванията, за да бъде наградена.

Отделете време, помислете и нека вашата магическа коледна история ни заплени!

  1. Как да участвате в този конкурс:

  • Регистрирайте се и създайте своя личен акаунт в Panodyssey.
  • Удостоверете личната си информация, за да можете да станете официално автор.
  • Създайте и персонализирайте своя Творческа стая (Creative Room).
  • Напишете вашия текст (article), който искате да публикувате, в съответната Творческа стая.
  • Преди да публикувате, поставете таговете MyFCM плюс хаштага, който се отнася до вашия език - MyFCMen, MyFCMfr, MyFCMge, MYCMit или Например, ако пишете на немски, преди да публикувате ще трябва да добавите етикетите MyFCM и MyFCMge.
  • Публикувайте вашата история.
  • Поканете вашата общност да прочете и хареса публикацията ви, за да увеличите шансовете си да спечелите.

Ако сте под 15 години и искате да участвате:

Децата под 15 години могат да публикуват своите творби в Panodyssey, ако имат родителско разрешение, което трябва да бъде изпратено на екипа на Panodyssey на имейл: legal@panodyssey.com Процесът е наистина лесен и достъпен само с няколко стъпки.

За повече подробности, моля, щракнете тук: https://panodyssey.com/fr/article/education/make-a-parental-authorization-tr5mmwweugr4

Ако сте учител и искате вашите ученици да участват, можете да публикувате техните текстовете в създаден профил на ваше име във ваша Творческа стая в Panodyssey. Другият вариант е, да предложите на вашите ученици и техните родители да го направят от тяхно име с родителско разрешение, както е обяснено по-горе.

  1. 1 000 евро!

  • Щедро дарение от 1 000 евро от екипа на Panodyssey директно в портфейла на автора, който натрупа повече от 100 000 четения на своята коледна история, участваща в този конкурс.
  • Всички победители ще бъдат представени в социалните медии и споделени с европейската мрежа на Panodyssey от издатели и медии.
  1. Краен срок:

Обърнете внимание на срока! Авторите могат да участват в конкурса от датата на публикуване на тази статия до 31 Януари 2023 г.

lecture 156 lectures
thumb 0 commentaire
3
réactions

Commentaire (0)

Tu aimes les publications Panodyssey ?
Soutiens leurs auteurs indépendants !

Prolonger le voyage dans l'univers Culture

donate Tu peux soutenir les auteurs qui te tiennent à coeur