Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Poésie
Les couleurs du palais

Les couleurs du palais

Published Oct 6, 2024 Updated Oct 6, 2024 Poetry and Songs
time 1 min
CREATIVE ROOM

Poésie

Homepage
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comments
lecture 3 readings
0
reactions

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Les couleurs du palais

Alors que je me régale de rouge cerise

Un goût bleu gâté

Vient me chatouiller les papilles.

De dégoût, je recrache le pourpre

Qui écume mes lèvres.

Cramoisie, je croque 

Une boule jaune abricot

Espérant qu'elle m'égaye.

Malheur à moi ! 

Elle cachait du saumâtre

Qui explose en bouche

Et me met vert olive.

La morale en est 

Qu'on a beau se fier 

Aux couleurs du palais,

Il vaut mieux se méfier !

 

lecture 3 readings
thumb 0 comments
0
reactions

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in this universe Poetry and Songs
les usurpateurs
les usurpateurs

  les usurpateurs ( ils se reconnaîtront ) , les justes font p...

Elmeh, The Soul Alchemist
1 min
Ami.e imaginaire
Ami.e imaginaire

Concordance parfaite à la fusion des sphères,Tremblements persistants enfin évaporés,

Arthyyr
1 min

donate You can support your favorite writers

promo

Télécharge l'application mobile Panodyssey