Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Poésie
Nuits suaves

Nuits suaves

Published Oct 9, 2024 Updated Oct 9, 2024 Poetry and Songs
time 1 min
CREATIVE ROOM

Poésie

Homepage
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comments
lecture 3 readings
2
reactions

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Nuits suaves

Quand la nuit se fait tardive

Et qu'elle vient poser sur tes ombres

Des soupçons d'indolence

 

Je fais courir sur tes doigts

Des amours inconnues

Qui, suaves, se tordent d'émoi

 

Et parcourent entrelacées

Des chemins de traverse.

 

Quand la nuit vient à danser,

Que les ombres s'installent,

Je pose à ton chevet

Des murmures attendris

 

Pour que tes rêves assoupis

Courent des danses endiablées

Et que s'épanchent 

Nos nuits apaisées 

lecture 3 readings
thumb 0 comments
2
reactions

Comments (0)

You can support your favorite independent writers by donating to them

Prolong your journey in this universe Poetry and Songs
Pas l'choix
Pas l'choix

Pas l’choix faut avancer.Ma famille m’attend sur la ligne d’arrivée.Ehh ! Pas l’c...

Verligne
1 min
Mai - Juin 2023
Mai - Juin 2023

J’ai envie de me perforer le crâne à la perceuse  ...

Risperdalice
2 min

donate You can support your favorite writers

promo

Télécharge l'application mobile Panodyssey