Aube
On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.
To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free!
Log in
Aube
De son teint de pêche
L'aube vient m'effleurer
Et apporte à mes joues
Une tendresse rosée
Plongée dans l'onde perlée
Je savoure le délicat frisson
De sa fraîcheur orangée
Qui fait vibrer mes fibres
Ensommeillées
Et m'ouvre à la promesse
D'une douce journée.