Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Naufrage ...

Naufrage ...

Published Nov 27, 2024 Updated Nov 27, 2024 Poetry and Songs
time 1 min
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comments
lecture 6 readings
1
reaction

On Panodyssey, you can read up to 10 publications per month without being logged in. Enjoy9 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Naufrage ...

Il est des histoires d'amour tragiques

À l'image du Titanic


On a beau crier iceberg, très fort

Aux écueils, n'échappent pas les coeurs


C'est peut-être alors, que l'amour rend sourd,

Au-delà de rendre aveugle.


Et puis, il y a des histoires d'amour

Qui voguent au long-cours


À chacun ses océans, ses propores voyages

Braver les orages, atteindre le rivage


Ou dans la tempête, finir en naufrage

En subir les dommages.



Texte PascalN

Tous droits réservés


Photo darksouls1

Source Pixabay

lecture 6 readings
thumb 0 comments
1
reaction

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in this universe Poetry and Songs
Le jardin d'hiver
Le jardin d'hiver

Le jardin d’hiverLa campagne s’est endormieSous un épai...

C.lair.e
1 min

donate You can support your favorite writers

promo

Download the Panodyssey mobile app