Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Panodyssey, европейската социалната медия, посветена на творческото писане, очаква своите български потребители

Panodyssey, европейската социалната медия, посветена на творческото писане, очаква своите български потребители

Published Mar 7, 2023 Updated Mar 7, 2023 Culture
time 1 min
0
Love
0
Solidarity
1
Wow
thumb 0 comment
lecture 386 readss
1
reaction

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Panodyssey, европейската социалната медия, посветена на творческото писане, очаква своите български потребители

 

Културният сектор процъфтява. През последните години социалните медии промениха начина, по който създателите споделят съдържание с публиката си, като същевременно позволиха да изгреят нови таланти, особено в музикалната и видео индустрията. А писателският свят вече може да се обърне към Panodyssey като своя персонализирана социална мрежа - в услуга на автори, журналисти и техните читатели.

Panodyssey (panodyssey.com) е съвместна творческа платформа, където професионалисти и непрофесионални създатели могат да споделят своето художествено или нехудожествено съдържание. Тя обединява писатели и читатели около общи ценности, които съгласуват етиката и дигиталния свят. Платформата позволява на авторите да усъвършенстват своите творчески умения за писане чрез нови формати. Panodyssey също така интегрира естествени функции, които дават възможност на авторите на текстове да насърчават своята общност и да управляват приходите си въз основа на своите цели - като същевременно се имат предвид авторските права и се гарантира, че транзакциите са защитени, благодарение на блокчейн технологията.

Panodyssey е новата социална мрежа, посветена на творчеството, която е различна от другите социални медийни платформи по форма и съдържание. Panodyssey е създадена в Европа и е изключително фокусирана върху творческото писане - индивидуално или в екип. Социалната платформа е създадена така, че да предотвратява плагиатство, фалшиви новини и фалшиви профили. В нея могат да публикуват единствено автори, организации и търговски марки с проверена идентичност.

Медията предоставя на отделните творци и читатели огромните си възможности напълно безплатно – достъп до голяма публика и до международни екипи, споделяне и коментиране, следване и др. От своя страна регистрираните в медията автори могат да публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

От края на 2022 година Panodyssey предлага възможността за създаване и на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може тяхното съдържание да изпъкне и те да изградят своята аудитория, като платформата дава възможност за избиране между няколко варианта за осигуряване на приходи от публикуваното съдържание.

 

 

Професионалният акаунт Panodyssey Pro е за всички фирми и организации, които желаят да разпространяват своето съдържание онлайн с помощта на Panodyssey – журналисти, редактори, медии, издателства, фирми, благотворителни организации.

Сертифицирането на професионален акаунт позволява на фирмите и организациите да свържат акаунта си в Panodyssey с тяхната марка. Други хора няма да могат да публикуват с тяхното име, а публикациите им се записват в защитен регистър. Така на читателите се гарантира качество и автентичност на съдържанието. Panodyssey Pro предлага също по-голяма видимост за публикациите, мащабно разпространение на публикуваното съдържание и възможност за директно споделяне в други социални мрежи.

Повече за професионалния профил Panodyssey Pro можете да прочетете на Panodyssey Pro. Преди да заявят своя професионален профил представителите на фирмите и организациите могат да разгледат възможностите на социалната медия, създавайки свой личен профил в нея. 

 

***

Как да се регистрирате, да създавате и да публикувате онлайн съдържание, можете да научите от сайта https://bscsme.eu/projects/crea/ или като се свържете с Бизнес центъра на тел. 082 821472 и електронна поща info@bscsme.eu.

Проект CREA  е съфинансиран по Програма „Творческа Европа“ с координатор Panodyssey (Франция) и партньори AGENCIA EFE (Испания), БЦП МСП (България), CAP DIGITAL (Франция), CEIPES (Италия), PRO PROGRESSIONE (Унгария), VENETIAN CLUSTER (Италия), VOXEUROP (Франция) и WORLDCRUNCH (Франция).

 

lecture 386 readings
thumb 0 comment
1
reaction

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in this universe Culture
COME IN ! 
COME IN ! 

  Light each day enters, and political stage is coming to be clearer : no Deep State, a fantasy

Cecile Voisset
3 min

donate You can support your favorite writers