Adonis
On Panodyssey, you can read up to 10 publications per month without being logged in. Enjoy9 articles to discover this month.
To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free!
Log in
Adonis
Il le sait, j’en suis fou
Beauté immarcescible
Digne poupée vaudou
Tu m’es inaccessible
J’épinglerais ton cœur
Prendrais soin de ton corps
Je te ferai honneur
Oh ! Accepte ce sort
C’est un bel adonis
Maîtrisant l’art de plaire
L’un amant de mes vices
Lui, qui n’est pas amère