Kérdések
Su Panodyssey puoi leggere fino a 30 pubblicazioni al mese senza effettuare il login. Divertiti 29 articles da scoprire questo mese.
Per avere accesso illimitato ai contenuti, accedi o crea un account cliccando qui sotto: è gratis!
Accedi
Kérdések
Születhet-e élet a semmiből?
Sarjadhat-e értelem a nem számít-ból?
Feléledhetek-e, ha már meghaltam?
Meddig húzhatom szeretet nélkül?
Ha nem számít semmi, miért fáj mégis?
Miért csinálsz úgy, mintha nem ismernéd a poklot?
Fair csak valaki miatt maradni?
Elmehetek-e, ha nem végeztem el, amiért ide jöttem?
Miért kell nekem tudnom a választ ezekre a kérdésekre?