Congratulations! Your support has been successfully sent to the author
Conjugaison

Conjugaison

Published Nov 16, 2024 Updated Nov 16, 2024 Poetry and Songs
time 1 min
0
Love
0
Solidarity
0
Wow
thumb 0 comments
lecture 14 readings
0
reactions

On Panodyssey, you can read up to 30 publications per month without being logged in. Enjoy29 articles to discover this month.

To gain unlimited access, log in or create an account by clicking below. It's free! Log in

Conjugaison

Conjugaison


Conjugaison

n°1


Je dessine sur le ciel

Un arc-en-ciel.


Tu dessines sur l’eau

Une goutte d’eau.


Yel dessine sur le feu

Un couvre-feu.


Nous dessinons sur la terre

Un petit vers de terre.


Vous dessinez sur le vent

Un paravent.


Yels dessinent sur le sable

Un bac à sable.


c.lair.e



(Illustration de couverture Générée par IA)

(Illustration du poème : Kayou Soleil)








lecture 14 readings
thumb 0 comments
0
reactions

Comments (0)

Are you enjoying reading on Panodyssey?
Support their independent writers!

Prolong your journey in this universe Poetry and Songs

donate You can support your favorite writers

promo

Download the Panodyssey mobile app